bajs träning

hej idag så skulle jag möta Clara kl tio över 9 för vi skulle ta tunnelbanan till träningen men först så skulle vi köpa mat att ha me oss för de skulle va hel dags träning.
när vi kom dit gick allt skit asså jag fan suger på gympa jag borde typ sluta för asså Clara å gliki gjorde typ rondat 3 flikisar å sen salto å jag gjorde en flikis fatta jag suger. men jag kan inte sluta för då måste jag börja med en annan sport för att hålla igång å de finns typ ingen annan sport jag skulle vilja gå på. asså jag fattar inte vad som händer me mig för förut va jag lika duktig som dom men sen vi slogs ihop så har jag blivit skit dålig, de e typ för att jag ser dom krascha å då blir jag rädd även fast dom inte gör illa sig. å eftersom jag inte kan göra nåt så e de inte kul häller asså allt e skit , å snart blir väl jag utslängd eller nåt för att jag inte e tillräckligt duktig eller nåt . å efter som jag inte kör så kommer jag inte få tävla häller å Jenny gliki å Clara kommer typ bli uppflyttade till usm för dom e så duktiga å då kommer jag sluta för de e dom som gör så att jag går till träningarna nu . Jag va liksom jätte duktig eller iallafall lagom duktig , åå vad ska jag göra ? asså gympa e ju mitt allt de e de jag älskar eller älskade eller jag vet inte gympa e ju alltid kul men jag måste ju va duktig annars e de ju helt meningslöst att jag går på de . vi ska träna på söndag men vet inte om jag vill gå för jag e lite förkyld fast de har aldrig stoppat mig , jag vet att de typ kommer gå jätte dåligt även fast jag försöker å hur gärna jag än vill så kommer de gå skit dåligt, men om jenny kommer så måste jag komma för har inte sätt henne på en hel vecka för hon har vart i egypten. vi får väl se vad jag bestämmer mig för


29/10

Hej hej igår sov jag å clara hos gliki vi hade fett kul ,
men gympan va inte de, i början va de kul då hade clara å jag uppvärmning å sen så blev allt som vanligt igen. När vi kom hem till gliki så duschade vi å sen åt vi å lite paj, på morgonen va clara tvungen att åka hem tidigt för hon va tvungen att plugga :( hon ligger lite efter i skolan , men jag va kvar . När clara hade gått såg jag å gliki på hajen 1 , sen så spela vi lite sims å sen va ja tvungen att åka hem.
här hemma ska jag typ bara slappa se på en film kanske å så.
puss puss


sover hos gliki

Hej
snart ska jag åka på gympa, å efter de så sover jag å clara hos gliki. mobilen e me så ring å smsa så mycke ni vill xp
pussar å kramar

gratis sms :)

Gomorron, har typ inget att göra elr igentligen har jag de men orkar inte gå å klä på mig spå jag sitter kvar här vi datan en stund. Idag ska jag va me my som jag sa, vi ska typ bara slappa , spela spel se på film å sånt. sen vet jag inte om jag vill gå på gympan för usch vad jag hatar henne! men men sak inte prata om henne mer har redan gjort de väldigt mycke. men nu måste jag nog gå å klä på mig annars blir my nog sur. 
skickar gratis sms till alla nu :) e fett glad mamma fixade de till mig igår så jag ska prova ha de i en månad:)
puss puss


27 - okt - 2008

Hej hej idag har jag vart me my å ina , vi åkte i n till stan å shoppade lite å sen så såg vi på bio , jag tror den hette nims hämliga ö elr nåt sånt. jag köpte typ en blå tröja från gina , ett gult linne från h&m , en turkos tröja från h&m , örhängen från ur&pen  och ett par benvärmare från något konstigt stånd. När vi satt på bussen på väg hem slog ina i knät så hon inte kunde gå , inte smart, så hon kunde typ inte gå sen. sen så skulle jag äta å då var martina tvungen att gå hem , sen så spelade jag my å hugo (hennes lillebror) vi orkade inte spela klart så de blev typ oavgjort. jag fattar inte riktigt de där spelet för jag tror jag aldrig har spelat klart de men orkar liksom inte det tar alldeles för lång tid.
Imorgon så ska jag typ va me my lite å sen så har jag tråkig bajs gympa som jag inte alls längtar till för hon kim ska va där . Men måste typ gå för jag ska kanske sova hos clara sen men de e inte säkert.
kramar


Jag hatar dig!

hejsan
 idag så va jag inte bara hemma å slappa utan mamma drog me mig och pernilla (mammas kompis) att åka till ikea. Där köpte vi typ lite onödiga saker å sen så åkte vi hem erl mamma släppte mig i åkeshov för jag skulle träna men de va typ en halvtimme kvar så ingen hade kommit dit så jag satt där helt sj. 
när vi började träna gick allt skit , de e fett tråkigt på träningarna nu, förut längtade man efter att gå till träningen men nu vill man inte längre, jag HATAT HATAR vår nya tränare Kim jag får facking damp på henne !!!! ni förstår inte vilken plåga hon är , jag skulle döda henne om jag fick. Hon  tror typ hon äger gruppen fast hon känner inte ens oss.Gud vad jag hatar henne jag har till och med tänkt på att sluta me gympan , å de e inte likt mig , gympan e liksom mitt liv de va de jag ägnade all min tid åt. Men nu får den där jävla bitchen mig att vilja sluta de e helt otroligt! Jag lider varje gång jag går på träningen , visst vi har andra tränare men dom typ bryr sig inte dom fattar inte vilken plåga hon är , å de e inte bara jag som tycker så här de  e fler i min grupp.


gomorron alla pigga å glada

Godmorgon på er.
Har ni kommit ihåg att man ska ställa om klockan idag? De visste inte jag iallafall fick reda på de när jag satte på tv ( den ställer om sig sj) så nu e kl bara 9 .
Idag ska jag typ inte göra nåt elr kl 2 sak jag på gympa. hoppas de blir roligare än va det var i går . får väl slappa tills kl e 2
puss å hej leverpastej


en vanlig dag

hej , idag var jag först på biblioteket å skulle låna några böcker men dom hade dom inte, så vi gick å köpte en av dom på bokhandeln. Sen så åkte vi till Vällingby för att köpa present till min brorsa som fyller år snar, å där åt jag oxå på subway. Sen så skulle vi åka till min andra bror å hans familj för att jag skulle se ett tv-program som hanns fru spelat in, men vi åkte ju åxo dit för att träffa dom. sen så mötte jag min tränare så han skjutsade mig till träningen. mm det va typ de jag har gjort idag. nu ska jag typ se på film elr nåt sånt. ( glöm inte att kommentera)
Pussar å kramar 


Vill ha sommar igen.

Hej hej Sitter är å fryser
 
Några bilder från den sköna sommaren , längtar så mtcket tills de blir varmt här i sverige igen! Gillar inte kalla hösten , fast nu e de ju typ vinter, gillar inte kalla vintern heller. de ska va varmt året om.
lite onödigt inlägg men men har inte så mycket att göra.

Höstlov! XD

HÖSTLOV!!!!!
Äntligen e det höstlov har väntat så jävla mycket! Nu ska jag bara slappa å ta det lugnt hela lovet, jag har igentligen prov som jag måste plugga till men det får vänta... lov e ju till för att man ska ta det lugnt å vila från skolan , om man ska plugga skulle man ju lika gärna kunna hoppa över loven å bara gå i skolan hela tiden. Men nu måste jag gå å äta för jag håller på att hungra ihjäl!! har typ inte ätit nåt på hela dan. Puss å ha det bra på lovet.


<3

Hej hej <3
Jag skrev inte igår för jag hann inte för först var jag i skolan å fick gå lite tidigare för jag skulle hem å baka en kaka me jenny å clara , för att gliki fyllde år, å clara å jag var tvungen att göra klart vår present.
 När kl va ca 4 var vi tvungna att åka för vi skulle handla vår middag på donken å sen äta den på tunnelbanan för vi skulle åka å tävla. Det gick faktisk ganska bra för oss , vi kom 10:a av 36 lag.
När vi kom dit fick gliki å jenny våran present ( jenny fick oxå en för hon fyller år snart men när hon fyller år så e hon bortrest) Dom blev jätte glada över våra tröjor som vi hade gjort , vi hade gjort så att vi oxå fick en tröja var så nu har vi alla lika dana tröjor.
Jag gick å la mig typ kl 12 så jag har vart jätte tröt idag.
Idag så va jag i skolan som vanligt , det var skit äcklig mat det va typ pasta soppa med köttgryta (det skulle va pasta å köttgryta) dom hade hällt typ 300 liter vatten i pastan å sen så var den överkokt oxå , å köttet i köttgrytan var typ rått. Men det e tur att de e sista dagen i skolan innan höstlovet i morgon. Äntligen ska jag få slippa alla läxor å allt ! jag har typ 5 läxor minst per vecka de e sjukt mycke.
På höstlovet sak jag va me kompisar , träna och slappa!! Jag kommer inte åka bort någon stans, kommer få stanna i kalla Sverige. Kommer sakna Jenny som åker till Egypten på lördag , Martina som åker till Egypten nästa fredag å erika som ska någonstans kommer in ihåg vart :P
Vad ska ni andra göra på lovet då?
Pussar från lilla mig


fryser ihjäl

Haloooooo
idag var jag i skolan som vanligt , men jag slutade kl 2 så de va inte så lång dag. När vi stod å väntade på att vi skulle börja lektionen började mina kompisar par ihop folk å jag blev ihop parade me Jesper, å han e jätte jobbig å inte den snyggaste personen jag känner men han e inte ful heller. Usch jag fattar inte hur dom tänker vi skulle aldrig passa ihop Men jag kan inte förstå hur min skolan tänker för dom vill typ frysa ihjäl alla elever för det e iskallt där inne, dom har typ inte satt på värmen än .
Snart ska typ kanske Clara komma hit å sen så ska vi typ åka till brommaplan å möta Jenny å äta på donken, sen så ska vi ta tunnelbanan till åkeshov för vi ska träna där sen . Men nu måste jag gå för jag har engelska till  imorron å den hinner jag inte göra sen. /pussar från mig


Tråkdag

Idag hade jag tråkigt i skolan å sen så åkte jag hem å hade tråkigt här me. Men på eftermiddagen så ringde Clara å sa att hon hade hittat det hon skulle så då blev jag glad annars var resten tråkigt , hoppas det blir roligare i morron , de tror jag iallafall. Då ska jag typ träna m.m
Lev som om de var din sista dag på jorden, glöm inte att säga till dom du älskar att du älskar dom för man vet inte om dom lever imorron , å då är det ju försent /kramar

Jenny , Glikeria  , Clara , Jenny , Erika , Martina , My , Anna , Felicia ,Louise , Anna , Johanna glöm inte att jag älskar er


Godmorgon

Godmorgon.
Idag ska jag till tråk skolan hatar de :( men men vad ska man göra? jag får iallafall träffa kompisarna igen. Sen har jag inte bestämt nåt mer , vi får se va som kommer att hända.
Idag var jag tvungen att gå upp kl 7 , å jag satte den inte på snoz som jag brukar , det tyckte jag var väldigt duktigt gjort av mig. Å det är därför jag har tid att sitta här.
Jag har typ världens tränings värk från igår , de e inte skönt .

glöm inte att kommentera
tack i förskott


Välkommna !

Välkomman till min nya blogg, ska försöka skriva mer på den här än va jag gjorde på den andra.

Idag va jag först i Vällingby me Clara för vi skulle köpa en sak, (kan tyvärr inte avslöja vad) men sen så skulle vi äta lunch på subway , utan för var de värsta konstiga snubben han typ tog upp en servett från marken å la på några tidningar som låg på en soptunna å sen tog ha upp en penna å typ börja mäta servetten å gick runt å mätte, han va jätte konstig å värsta ute liggaren. sen så va vi tvungna att ta tunnelbanan för vi skulle träna men sen kom det äkta konstiga snubben å satte sig bredvid Clara å han stank JÄTTE mycket så vi skulle typ springa ut å gå på nästa vagn men så började vi gå långt å där fans de massor av platser men då sa clara vi sätter oss här men jag trodde hon sa vi springer till nästa , så jag började springa å clara gick , å jag hann på igen men hon hann inte så hon stod kvar där medans jag åkte iväg . Å nästa tunnelbana skulle gå om 8 min å vi orkade inte vänta så länge så hon ringde Lasse (min tränare) å sa att vi sprang då istället för sen på träningen som vi brukar. Så jag började springa allt va jag kunde till islandstårget å hon sprang allt va hon kunde till mig elr de va vad jag trodde, sen när vi hade möts så visade de sig att hon hade joggat jättesakta :( men till slut kom vi fram till åkeshov iallafall. De va vår andra träning me de nya laget å de e väl sådär , men vi e ganska mycket bättre än dom. På träningen sen så fick jag äkta flickis skräck jag vågade inte köra helt plötsligt de va jätte konstigt , å de va inte alls bra för vi ska tävla på onsdag å då va det här vår sista tumbling tid.
Önska mig lycka till.

pussar från den som är fantastic


tar inte åt mig äran för min fina blogg för de e jenny som har gjorden http://www.jeenh.blogg.se/


RSS 2.0